FUDBAL:  MIROLJUBIVE KOMŠIJE

 

Tekst i foto Dušan Stevanović

U četvrtom  kolu Zona – Istok , Rudar sa Aleksinačkog rudnika i Bukovik iz Ražnja igrali su nerešeno 0 0  kao i Moravica iz Subotinca sa BSK iz Bogovine , gde je rezultat bio 1 1 . Zaplanjac iz Gadžinog Hana, do nogu je potukao ekipu Svrljiga sa 9 2 . Moravica iz Subotinca i Bukovik iz Ražnja dele 4 i 5 mesto sa 6 bodova, koliko ima i Svrljig koji je pao na 7 mesto , zbog slabije gol razlike. Rudar sa Aleksinačkog rudnika je na 12- tom mestu sa 4 boda iz 4 utakmice.

U Nišavskoj okružnoj ligi, Sloga iz Kormana je pobedila Moravac iz Zaplanjske Toponnice sa 3 1 , Morava iz Žitkovca je ponovo izgubila , na svom terenu, od Radničkog 1947 iz Čapljinca sa 2 4 ,dok je Palilula u gostima pobedila Naisus 1977 sa 0 3 .Izgubilo je i Jedinstvo iz Grejača, na svom terenu od Mladosti iz Batušinca sa 0 2 .

Posle 4 – tog kola, Palilula iz Aleksinca je treća sa 10 bodova, samo 2 manje od prvoplasiranog Orljana, dok je Morava iz Žitkovca poslednja bez osvojenog boda i sa čak 25 primljenih golova.

U Opštinskoj ligi Aleksinac, Napredak iz Aleksinca pobedio je kod kuće Polet iz Radevca sa 5 0 , dok je Borac iz Trnjana pobedio Jakovlje sa 1 6 .