FUDBAL : „TOVARIŠKA „

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst i kamera , you tube aleksinac biz ( „ZAPRATI“ , SUBSCRIBE)

U drugom kolu fudbalske lige Zona „Centar“ Napredak iz Aleksinca doživeo je pravu katastrofu na gostovanju u Nišu . Aleksinčani su izgubili od OFK Niš čak sa 9 : 1 .Posle samo 2 kola Napredak se nalazi na poslednjem mestu i ono , što je još važnije sa minusom od 13 primljenih golova i samo jednim datim golom . Bodovni saldo je nula . U narednom kolu Napredak dočekuje ekipu Svrljiga koja je postigla obe pobede u prva 2 kola .

Morava iz Žitkovca je , na svom terenu , remizirala sa Palilulcem iz NIša . Rezultat je bio 1 : 1 . Utakmica se igrala u jakom tempu iako je termometar merio 37 stepeni u hladu . Kako je bilo igračima na terenu i na sunce od preko 40 stepeni , samo oni znaju .

Gosti su poveli preko jednog brzog kontranapada , a domaćin je posle velike muke izjednačio sa penala . Morava je imala inicijativu , u većem delu utakmice napadala ali se videlo da nedostaje napadač , poput Velinova koji je napustio klub u predjašnjem prelaznom roku , a nedostaju mnogi igrači iz prethodne sezone koji se vode da su “ povredjeni “ . Posle utakmice trener Zemljak je ponudio ostavku ali ona nije prihvaćena jer se konstovalo da slaba igra nije do trenerskog tandema .

Morava iz 2 utakmice ima 1 bod , a u narednom kolu gostuje u Ražnju , ekipi Bukovika .

Ražanjci su u prethodnom kolu izgubili i drugu utakmicu . Oni sa sa 3 : 1 poraženi u Pukovcu i takodje su pri dnu tabele sa nula bodova . U narednom kolu Bukovik doćekuje Moravu iz Žitkovca .

Na you tube aleksinac biz možete pogledati snimak cele utakmice