Skladnost, živahnost i sklonost ka lepoti i umetnosti… Vodoliju vrlo često drugi ljudi ne shvataju. Ona nije misteriozna, kao na primer Škorpija, ali deluje ćudljivo. Jedino ko može da razume promenljivu i ćudljivu Vodoliju je druga Vodolija. Promenljivo ponašanje Vodolije potiče od njenog elementa – vazduha. Naglašen intelekt, izraženi dinamični mentalni procesi, veoma su vidljive karakteristike ovog znaka.

UOPŠTENO

Godina 2018. poziva Vodolije na uravnotežen pristup tokom čitavog perioda. Planete su povoljne za vas kada je u pitanju da u 2018. steknete ime i slavu na duži period. Vreme je povoljno da stvorite dobre odnose sa onima oko vas. Ljubavni odnosi, naročito sa novim partnerom, moraju biti sa oprezom. Ova godina će doneti situacije u kojima ćete bolje razumeti svoje emocionalno Ja. Budite pažljivi prema osećanjima i emocijama drugih ove godine. Biće značajnih promena u životu Vodolija u 2018. godini. Vi ćete biti veoma ambiciozni i pokazaćete veliku količinu energije i volje. Međutim, treba da znate da sreća i bogatstvo nisu na vašoj strani u ovoj godini i jedino će vas naporan rad čekati u ovoj godini. Iako na početku stvari izgledaju kao da su bez ikakvog reda, ipak, sve će tokom godine leći na svoje mesto. Samo se suočite sa preprekama licem u lice. I primetićete da se vaše finansije mogu povećati iz različitih izvora, ali onda se nemojte previše opustiti i prepustiti uživanju i trošenju. Uštedite za teže dane.

Takođe, lični i profesionalni put pred vama može biti malo grbav. Ali, tada imajte u vidu da će veze i odnosi koji dolaze na vaš put pomoći da dođete do željenog odredišta. Držite svojeemocije pod kontrolom. Ipak, veliki rast karijere predviđen je za drugu polovinu godine.Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i savetuje vam se da budete malo oprezni u finansijskom smislu. Izbegavajte razne zadovoljstva i štedite. Saturn je takođe retrogradan između aprila i septembra. I ovo upućuje da Vodolije budu prilično oprezne. Budite pažljivi oko pitanja vezanih za vašu vezu. Vodolijama se savetuje da potraže pomoć starijih kada su u nevolji da bi zaustavili probleme i održali sve u stabilnom stanju.

KARIJERA
U 2018. godini Vodolije će moći da dobro obavljaju svoj profesionalni život zahvaljujući povoljnim planetarnim rasporedima. Vaše ambicije i aspiracije će sada dobiti novi pravac. Unapređenja i priznanja će stizati kako godina ide napred. Ali napredak nije lak. Pokušajte da izvučete srdačne odnose sa nadređenima i kolegama na radnom mestu. Takt i diplomatija će sada praviti čuda u oblasti karijere za Vodolije. Izazovne situacije dolaze i tada je na vama da upotrebite i iskoristite vašu unutrašnju energiju da se izborite sa ovim izazovima. Odnos sa vašim klijentima bi bio ključ za preživljavanje u ovoj godini.

LJUBAV

U ovoj 2018. godini, Vodolije bi mogle da poboljšaju kvalitet svog ljubavnog života više nego prethodnih godina. To je vreme kada će vam se još više približiti vaš partner ili supružnik. Međutim, to bi zahtevalo zbližavanje i kompromise sa vaše strane radi interesa u vašim odnosima. Vodolije koje su same bi mogle da ostvare neke potencijalne susrete ove godine. Deljenje, razgovor i briga bi bile ključne reči za taj period, ukoliko bi trebalo da zaustave talas neslaganja koji dolazi u vaš život ove godine. Smanjite nesporazume i svađe i dopustite toplini i srdačnosti da okruži vašu vezu. Otvaranje prema vašem partneru bi bilo dobar način za otklanjanje loših misli koje su kvarile odnos.

FINANSIJE

Vodolije će imati srećnu godinu što se tiče finansijskog i materijalnog stanja. Postojaće osećaj stabilnosti i pozitivnosti na vašoj finansijskoj strani. Tokom godine, vaše finansije će biti prilično zadovoljavajuće. Sve veći priliv sredstava prognozira se za ovu godinu, međutim, može doći i do neželjenih troškova. Uzdržite se od nerazumnih kupovina i odustanite od nekih svojih strasti i zadovoljstava ako želite dobro finansijsko stanje za ovu godinu. Kraj godine će vas podariti sa dobrim finansijskim prilivom koji će vas pripremiti za narednu godinu.

 

 

foto: Profimedia

 

ZDRAVLJE

Vodolije će biti napunjene ogromnom energijom koja će ih tokom čitavog perioda koji je pred njima. Međutim, dijeta i vežbanje moraju biti stalni da bi se izbegle nevolje koje mogu doći kasnije tokom godine. Izbegavajte hranu visokog sadržaja masti zato što vaš probavni sistem verovatno može biti lošiji u ovom periodu. Dajte vašem telu i umu dobre vežbe i uskladite ih. Držite se dalje od neaktivnog načina života jer bi to ove godine imalo ozbiljne posledice po vaše opšte zdravlje. Bavite se sportom, idite na avanturističko putovanje, radite mentalne vežbe za vaš um, i na taj način ćete na kraju godine videti boljeg sebe. Oslobodite se stresa i naprezanja vaših impulsa u narednom periodu.

PORODICA

Vodolijama će porodični odnosi biti prilično skladni u 2018. godini. Uravnoteženiji pristup će se videti u odnosima sa članovima porodice u narednom periodu. Trenutne veze bi se zadržale, a moglo bi doći i do proširenja porodice putem braka i rođenja beba. Takvi srećni događaji doneće radost i sreću u vaš dom. Nemojte se zalagati za neslaganja, izbegavajte sporove i svađe svake vrste za godinu dana. Budite ljubazni i nežni i pokušajte da osvojite ljude i njihovu pažnju vašim suptilnim ponašanjem. Međutim, zadržite svoju ličnost netaknutom. Strpljenje će vam se isplatiti.

Autor: conopljanews.net