„GRAMMER“ ORGANIZOVAO „SPORTSKE DANE“

www.aleksinacbiz.com ,

U nedelju 02.07.2023. kompanija Grammer System iz Aleksinca organizovala je za svoje zaposlene SPORTSKI DAN u Hali sportova Aleksinac.

Zaposleni kompanije Grammer mogli su da se prijave za takmičenje u nekoliko sportskih disciplina. Učesnici su se nadmetali u fudbalu, basketu, stonom tenisu i šahu.

Takmičenje se nastavlja finalnim susretima, sledeće nedelje na istom mestu.

Uporedo sa takmičenjima, u holu Sportske hale organizovan je kviz pod nazivom “Koliko poznajem Grammer “ u kome su, pored zaposlenih učestvovali i posetioci ove manifestacije.

Pobednici kviza dobijali su priliku da zavrte „točak sreće“ i osvoje  prigodnu nagradu– rekli su nam predstavnici kompanije Grammer System.

Iako su sportske borbe takmičarskog karaktera, smisao Sportskog dana je druženje i promocija sportskog duha.

Poslednja nedelja juna bila je posvećena deci zaposlenih kompanije Grammer System. 26.juna u prostorijama Centra za kulturu i umetnost Aleksinac održan je Grammer Dečiji dan.

Dečica su imala priliku da pogledaju dve predstave Teatra 91, “Priče za laku noć” i “Kabare treće stanje”.

Nastavnice likovne kulture Branka i Aleksandra pripremile su likovne radionice koje su svakom od mališana probudile malog umetnika.

Milica iz plesnog studia „RONDE“ održala je čas plesa za najmlađe koji su imali priliku da uz igru, smeh i dobro druženje učestvuju u raznim zabavnim aktivnostima.

Organizatori manifestacije ističu da su zadovoljni odzivom kao i reakcijom posetilaca,  i nadaju se da ovakva druženja postanu tradicija.

Inače, kompanija Grammer System posluje u Aleksincu od 2007.godine. Danas imaju preko 1450 zaposlenih, i posluju na dve lokacije, u Aleksincu, i na Aleksinačim rudnicima.