IZVRŠITELJI MU ZABRANILI DA HRANI STOKU KOJA LIPSAVA ?

Pišu Večernje novosti on line , Autor Daliborka Alihodžić

ALEKSINAC – Ranko Filipović objavio je na društvenim mrežama dramatične fotografije svoje stoke koja umire od gladi jer su mu je popisali izvršitelji zbog duga i navodno njemu zabranili da im prilazi i da ih hrani.

Izvršitelji su mu pre pet dana popisali jednu kravu, tri svinje, pet prasića, tri koze, 50 kokoši, šest đurki i dve guske.

– Kada sam video da su počele da jedu uginule životinje nisam mogao da izdržim i nahranio sam ih pa neka me hapse, kaže Ranko koji je od komšije izgubio parnicu i trebalo je da mu isplati 350 hiljada dinara. Kako nije imao toliko para, otac je troje dece od kojih su dvoje maloletna, predlagao je da plati dug na rate ali je izvršitelj to navodno odbio.

– Došao je taj izvršitelj sa još sedmoricom koji su nosili kapuljače i počelo je maltretiranje. Sve su nam popisali osim dva polomljena kreveta, pokvareni frižider i 4 stolice. Kada je moj sin hteo da ih slika šta rade pripretili su mu biber sprejom, tvrdi Filipović i navodi da su dovezli traktor sa prikolicom u nameri da odvezu životinje ali su odustali.