JEDNOM VOZAČU ODUZETO VOZILO , DRUGI VOZIO POD DEJSTVOM DROGE

DCIM100MEDIADJI_0300.JPG

Izveštaj MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu isključili su iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg muškarca koji je u okolini Aleksinca upravljao „renoom“ bez položenog vozačkog ispita.

Saobraćajna policija utvrdila je da je ovaj vozač u prethodne dve godine dva puta pravnosnažno osuđen jer je učinio isti prekršaj.

Protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava i protiv njega će biti vođen postupak pred nadležnim Prekršajnim sudom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja 38 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i dva pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajne patrole u Svrljigu i Ražnju zadržale su vozače automobila „bmv“ (35) i „folksvagena“ (42), koji su upravljali vozilima sa 2,68 i 2,17 promila alkohola u organizmu i protiv njih će, zbog nasilničke vožnje, biti podnete prekršajne prijave.

Takođe, u Svrljigu je iz saobraćaja isključen dvadesetšestogodišnji vozač „audija“ sa 1,86 promila alkohola u organizmu, a u Nišu i Aleksincu dvadesetpetogodišnji vozač „folksvagena“ i tridesettrogodišnji vozač „opela“ koji su vozili pod dejstvom marihuane. Oni su, takođe, zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Tokom vikenda, saobraćajna policija na području Niša otkrila je ukupno 401 saobraćajni prekršaj.