КАО ПСИХИЈАТАР ОЗБИЉНО САМ ЗАБРИНУТ ЗА ОВАЈ НАПАЋЕНИ НАРОД !

Пише: др Слободан Петровић, Цоби – психијатар

Као психијатар озбиљно сам забринут за овај напаћени народ.Да ли смо избубили све конце нормалности,окренули је наопако ко чарапе и у брзини обукли.Волео сам да слушам патријарха Павла,нема га,а волео бих сада његов став овоме од чега сада сви окрећемо главу и правимо се да у томе не учествујемо,или уместо Павла попујемо,како ко.

  • Када сам ја полагао специјалистички испит, у шифрарнику су полне настраности биле психичке болести.Сада је то неко избацио из америчке класификације болесних стања ДСМ III, по којој смо дужни да се управљамо.Такве особе, сада су „мало необичне“ . Имају право на своју приватност,своје сексуално опредељење и сл.Да не дужим,имам став.Нисам да се друштвено одбаце,али нисам ни да се форсирају и да деци буду узор,наравно туђој деци.А шта ви мислите,реците ми,можда сам ја ненормалан !!!

Природа не познаје много филозофију,она неумитно уништава све што није по њеним законима. Људи мењају своју орјентацију,јер дегенеришу као врста,полако али сигурно . Када, једног дана наши потомци,постану сами и нарцисоидно, довољни сами себи, када се породица потпуно уруши,нестаћемо као врста,претворићемо се у роботе и андроиде и трајати баш толико,колико траје уље за подмаз у нама.Опет кажем, можда ја нисам нормалан,или не пратим најновија научна сазнања,али добро знам да је пут нашег спасења јака породица,рађање здравог потомства,млад нараштај,снажни мушкарци који ће бранити земљу и лепе, плодне девојке које ће рађати пуно деце као наше баке, јачање нације,јер никава стручност нам неће помоћи,ако нема ко да ову земљу подиже из ништавила.

 

 

Фото АЛО.РС