KUKU , KUKU , LELE , LELE OD FUDBALA ! SNIMAK UTAKMICE MORAVA – MLADOST

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović autor , YOU TUBE ALEKSINAC BIZ , (pritisnite „prati“ , subscribe)

U 10 kolu fudbalske lige Zona Centar , aleksinački i ražanjski klub doživeli su , svi do jednog ,poraze .

Napredak iz Aleksinca ponovo je primio 9 golova , ovog puta od Cara Konstantina u Nišu , gde je bilo 9 : 1 za Konstaantin . Napredak je i dalje na poslednjem mestu sa samo 3 boda od mogućih 30 i negativnom gol razlikom od čak – 46 . U narednom kolu Napredak u subotu dočekuje Naša krila iz Belotinca , a početak meča je u 15 časova .

Morava iz Žitkovca je doživela dva uzastopna poraza i prvi ovogodišnji na domaćem terenu . Ovog puta Morava je izgubila od jako dobre ekipe , Mladosti iz Medoševca. Gol je pao na samom početku utakmice , pa iako je Morava kasnije više napadala i imala inicijative , rezultat je ostao nepromenjen . Ovim porazom Morava je pala na 10 mesto sa 14 bodova . Narednu utakmicu igra u gostima sa OFK Nišem .

I Ražanjci se pridružuju Napretku . I njima nikako da krene . Ovog puta , oni su izgubili u Ražnju od Mladosti iz Batušinca sa 0 : 4 i nalaze se na pretposlednjem mestu . Imaju 3 boda i negativnu gol razliku – 23 . U narednom kolu Ražanjci gostuju lidueru prvenstva , Brzom Brodu i nemaju čemu da se nadaju .

BONUS VIDEO : SNIMAK UTAKMICE MORAVA (Ž) – MLADOST ( MEDOŠEVAC)