MUŠKARAC MRTAV PORED “ BOLJEG ŽIVOTA“ , IZGOREO AUDI

 

Muškarac, star 33 godine, nađen je mrtav noćas u 02,40 sati u Nišu. Ovo su nam potvrdili u Hitnoj medicinskoj pomoći. On je nađen u blizini kafane Bolji život.

Mi smo pozvani od strane policije, ali smo mogli samo da konstatujemo smrt, rečeno nam je u Hitnoj medicinskoj pomoći. Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, muškarac je podlegao povredama od uboda nožem pored restorana u niškom naselju Gabrovačka reka.

U policiji su nam potvrdili da je pronađen mrtav muškarac.

U toku je intenzivan rad na rasvetljavanju događaja. Za sada ne možemo više od toga saopštiti, rečeno nam je u policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima koje bi trebali da potvrde nadležni organi, još jedan muškarac je povređen blizu ovog restorana, a on je navodno zadobio povrede zadate ubodima nožem. Očekujemo da nam kasnije nadležni saopšte detalje pod kojim okolnostima se dogodio ovaj tragičan događaj. Po nalogu Višeg tužilaštva, tri lica su zadržana do 40 časova  zbog sumje da su učestvovala u tuči sa smrtonosnim ishodom .

– U Episkopskoj ulici, u Nišu kod Palilulske rampe sinoć  se oko 21 čas zapalio auto marke audi. Nije bilo povređenih jer su neposredno pre nego što se zapalio vlasnici otišli do obližnje prodavnice.

Vatrogasci su brzo reagovali i lokalizovali požar a prema prvim nalazima istrage, uzrok požara su neispravne instalacije na vozilu.

gradjanin.rs, M.S,  V.novosti, D.A