„ NA CECU „ U SOKOBANJI  SAMO UZ POTVRDU O VAKCINACIJI

www.aleksinacbiz.com , Tekst i foto Dušan Stevanović

Svi oni koji bi hteli da gledaju koncert Svetlane Ražnatović u  Sokobanji koji će se održati u okviruu manifestacije „ Prva harmonika „ u četrtak  , 14 avgusta , moraće da  pokažu potvrdu o vakcinaciji , zeleni sertifikat ili negativan PCR test – ne stariji od 72 sata, ili potvrdu o preležanoj bolesti COVID 19 – ne stariju od 6 meseci (štampana ili elektronska forma na smart uređaju – telefonu, tabletu…).

Takođe, na Festival harmonike može se ući, ako posetioci ponesu bilo koji brzi antigenski test, ne stariji od 48 sati, urađen u ovlašćenoj laboratoriji sa teritorije Republike Srbije.

Svi koji žele da prisustvuju Festivalu harmonike, uz jedan od gore navedenih dokaza, moćiće da preuzmu besplatnu ulaznicu u Turističko informativnom centru, Ul. Trg oslobođenja br. 2, već od četvrtka 05.08.2021. godine u vremenu od 08:00 – 20:00 sati, svakoga dana i na dan koncerta, ukoliko do tada ne budu popunjeni kapaciteti. Prilikom ulaska na koncert, potrebno je uz propusnicu pokazati jedan od navedenih dokaza.

Ista pravila važe i za treće veče , 16 . avgusta , kada gostuju Merima Njegomir i Snežana Djurišić .