NA LICITACIJI U NIŠU AUTOMOBILI,TRAKTORI,KAMIONI , MOTORI

Na novoj e-licitaciji Uprave carina kupcima su na raspolaganju trajno oduzeta vozila, a među njima kažu da ima najviše automobila, ali i motora, jedan traktor sa frezom, dva kamiona, kao i razni auto-delovi. Razgledanje u magacinu Carinarnice Niš u Gadžinom Hanu je 2. marta.

Otvorene su prijave za e-licitaciju vozila koja su trajno oduzeta na granicama, u Carinarnicama Niš i Priština, a zainteresovani mogu da se prijave za prodaju koja je zakazana za 10. mart od 9 do 19 sati.

Kupcima je na raspolaganju 33 automobila, 6 motocikala, 1 četvorocikl, 12 raznih delova za motorna vozila (šasije i motori), jedan traktor sa frezom i dva kamiona (mikser i tegljač), navode iz Uprave, a detalji su dostupni ovde.

U magacinu Carinarnice Niš, koji se nalazi u Ulici Miloša Obilića 155 u Gadžinom Hanu, zakazano je razgledanje, u četvrtak, 2. marta od 9 do 12 sati.

Rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 6. mart 2023. do 24 sata. Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici “Objašnjenja“ – dodaju u saopštenju.

Više informacina o ovoj licitaciji zainteresovani mogu da vide na sajtu Uprave carina.

Izvor :  Južne vesti ,

BONUS VIDEO : POLOVNI AUTOMOBILI