NAPREDAK POBEDIO SA 18 RAZLIKE

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

VIDEO PRILOG TV LASER , Aleksinac.biz , Tekst i foto Dušan Stevanović

U prvom kolu Druge košarkške lige , Napredak iz Aleksinca pobedio je  , pred oko 500 gledalaca , Mladost iz Smederevske Palanke sa 75 57 ( 42 24 ) . Iako ekipa gostiju slovi za jednog od favorita , za prvo mesto , bila je to utakmica mačke i miša . Gosti su ozbiljniji otpor pružili samo u prvoj četvrtini koju su dobili sa 15 17 .U drugoj četvrtini , koševima odličnih bekova koji su se smenjivali na pozicijama 1 i 2  , Nikole i Dimitrija Raičevića , kao i odličnim centrom Antonijevićem , napravljena je razlika od 18 koševa .

U drugom poluvremenu Napredak je , uglavnom , vodio sa 22 do 24 koša razlike , da bi trener domaćih Raičević dao šansu i ostalim igračima , posebno i onim mladjim , tako da se utakmica završila pobedom Napretka sa 18 koševa razlike 75 57 .

U ekipi Napretka , Dimitrije Raičević , inače sin trenera Raičevića bio je najefikasniji igrač utakmice sa 21 košem , Antonijević je postigao 17 , Nikola Raičević 12 , dok je Bogavac postigao 19 koševa . U ekipi gostiju najefikasniji je bio Beader sa 13 koševa .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=5a7wQQWtz_k“][/vc_column][/vc_row]