OTKRIVENO: Preko milion Turaka stiže u Srbiju kada..

OTKRIVENO: Preko milion Turaka stiže u Srbiju kada…

Kako beogradski mediji prenose…

OTKRIVENO: Preko milion Turaka stiže u Srbiju kada...

Otcepljeni ogranak Dveri iz Niša, hakersko odeljenje, koje sada samostalno deluje pod imenom DVERI PAKLA, otkrivaju neverovatne informacije o planu turskih tajnih službi.

Državni vrh Turske je doneo tajni plan da za početak naseli milion Turaka u zapadni Balkan. Pre svega je planirano naseljavanje u Bosnu i Hercegovinu, ali odmah zatim i u Sanždak, Crnu Goru, Beograd, Makedoniju, Grčku, i po Hrvatskoj dalmatinskoj obali.

Hakerska grupa DVERI PAKLA obaveštava javnost ex Jugoslavije da su presreli tajne mejlove turskih službi bezbednosti i državnog vrha u kojima se detaljno navodi tajni plan za tursku supermaciju nad zapadnim Balkanom.

Ovih prvih milion Turaka će dobiti donacije od države za otvaranje biznisa širom Balkana. Turska je, posle sukoba sa Nemačkom, shvatila da nikad neće biti primljena u EU i stoga pokušava da obnovi Osmanlijsko carstvo.

Na trojnom sastanku Kolinde, Bakira, i predsednika Turske dogovoren je detaljan plan o naseljavanju Turaka na Balkan. Veliku podršku ovom turskom planu dao je Tomislav Karamarko koga Turci smatraju svojim igračem i velikim islamofilom na Balkanu. Detaljnije o Karamarku i njegovoj sprezi sa turskim obaveštajcima, DVERI PAKLA  najavljuju da će uskoro objaviti.

autor pressonline , izvor zicer.org