PA, ZAR U NIŠ, ŽENSKA LUTKA S MUŠKI POLNI ORGAN

Ne zna se ko je više u čudu, deca ili roditelji kada ovih dana vide lutku sa nakarminisanim usnama, u roze haljinici sa dugim trepavicama, ali i sa muškim polnim organom! Roditelji zabezeknuti, a devojčice, pošto je lutka namenjena njima, vide da tu nešto nije u redu? Ta lutka nije kao sve ostale.

Nama je čitateljka poslala slike sa propratnim komentarom gde se vidi da nikoga ne optužuje za ovu (valjda) grešku, mada je grad Niš u mnogo čemu preteča pa možda i ove dvopolne lutke postanu trend.

Evropske integracije nam svašta nameću gde se slobodno može pomisliti da mora da se naviknemo i na ovakve lutke. I to počev od Niša.

Dobila mi ćerka na krštenju lutku, koja je ženska sa muškim polnim organom. Lutka je kupljena u Mogly toys, išla sam kod njih da reklamiram, međutim bez računa ne može. Mislila sam da je lutka sa felerom, međutim i drugi primerak ove lutke je isti. Da li možete da me uputite kome da se obratim, nije mi bitno da mi zamene, samo želim da im neko skrene pažnju na kombinovani proizvod. Ja lično nemam ništa protiv različitosti, ali kao izbor pojedinca, a ne kao nametanje tek rođenoj bebi – napisala je čitateljka.

Znajući da trgovci igračaka ne mogu da kontrolišu sve artikle proizvođača, kontaktirali smo prodavca i poslali mejl firmi gde je kupljena lutka.

Očekujemo komentar na pitanje kako je došlo do toga da se ovakve lutke nađu u prodaji i čim dobijemo odgovor, objavićemo to pojašnjenje.

Foto gradjanin.rs, N.M./M.S.