POBEDA MORAVE I PORAZ BUKOVIKA

www.aleksinacbiz.com, Dušan Stevanović tekst i kamera , you tube aleksinac biz , pritisnite „PRATI“,SUBSCRIBE )

U 23 kolu fudbalske lige Zona “ Centar“, Morava iz Žitkovca je sa 6 : 0 deklasirala poslednjeplasiranu ekipu Rudar iz Jelašnice .

Morava je od prvog do poslednjeg minuta napadala i bilo je samo pitanje vremena kada će se zatresti mreža Rudara. Rudar je danas na golu imao odličnog golmana Stefana Kitanovića koji je i pored šest primljenih gola sigurno bio jedan od najzapaženijih i najboljih učesnika na današnjoj utakmici. Prvi gol Morava je postigla iz penala, strelac Velinov koji je na ovoj utakmici postigao tri gola. Sve pohvale idu i mladom Martinu Saviću koji je dva puta zatresao mrežu Rudara. A viđen je i najlepši gol na utakmici kada je Bogdanović sa preko trideset metara šutirao u sam ugao golmana. Mogla je Morava i do sedmog gola sa penala, ali je Mihajlo Cvetković pogodio prečku, lopta se odbila na pet metara, ponovo je Cvetković šutirao, ali golman Kitanović maestralno reagovao.

Morava je , trenutno , druga , sa 44 bod . U narednom kolu Morava gostuje Palilulcu u NIšu .

Bukovik iz Ražnja je izgubio u Pukovcu sa 3 : 0 . Ova ekipa je na trećem mestu sa 41 bodom . U narednom kolu ražanjska ekipa dočekuje ekipu Svrljiga .

Napredak iz Aleksinca je pobedio OFK NIš sa 1 . 3

BONUS VIDEO : SNIMAK CELE UTAKMICE MORAVA-RUDAR I SVIH 6 GOLOVA , 2 PENALA ,PREČKA