[vc_row][vc_column][vc_column_text]

VIDEO PRILOG TV LASER , Aleksinac.biz , Tekst i foto Dušan Stevanović

Ovog vikenda počinje novo košakaško prvenstvo . Napredak iz Aleksinca startovaće još u petak od 18 časova u Sportskoj hali , gde će dočekati ekipu Smederevske Palanke .

Aleksinčani ovu sezonu dočekuju sa gotovo potpuno izmenjenom ekipom . U pripremnom periodu odigrali su 9 utakmica od kojih su 8 rešili u svoju korist .Jedna od najznačajnijih pobeda bila je nad ruskom ekipom Naša krila koja igra u rangu Prve ruske lige i koja je obavila pripreme  u Srbiji .

  • Sa pripremama smo počeli još u avgustu . Treniralo se 2 puta dnevno . Svi košarkaši su veoma ozbiljno shvatili ovaj pripremni period , što govore i rezultati . Teško mi je da izdvojim najbolje ali partije koje su prižili Nikola i Dimitrije Raičević , Djordjević , Milinčić i Bogavac , ostaće upečatljive – rekao je predsednik kluba , Nenad Stojković .

Inače, posle burnog leta , kada je došo do promene predsednika kluba i glavnog sponzora , Napredak iz Aleksinca će se u ovoj sezoni zvati Napredak JKP , a igraće  sa istim ambicijama kao i prošle godine , a to je da se ponovi prošlogodišnji plasman na 5 – tom mestu i postigne , možda i nešto više .

Uprava kluba i košarkaši Napretka pozivaju sve ljubitelje košarke iz Aleksinca i okoline da u što većem broju dodju u Halu sportova , u petak od 18 časova i pruže podršku u prvom meču , a nadamo se i prvoj pobedi u ovom prvenstvu .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=3yVrsIxmU2s“][/vc_column][/vc_row]