POMORAVSKI VODIČ – JAGODINA

 

Pretraživač „POMORAVSKI VODIČ“ namenjen je građanima Pomoravskog okruga, posetiocima i turistima, kako domaćim tako i stranim.

⭐ Cilj ovog pretraživača je upoznavanje korisnika sa ponudom usluga celog Pomoravskog okruga. Sistem pruža i informacije o uslugama u ostatku Srbije.

⭐ Sistem je podeljen u više grupa i podgrupa.

⭐ Sistem prikazuje najbliže lokacije željenih usluga, na pr. najpovoljniji smeštaj, najbliži restoran u odnosu na poziciju gde se nalazite, najbliži kafe, najbliži klub, najbliže medicinske usluge, kog zubara da posetite, najbliže apoteke, kuda u kupovinu, šta je na akciji, gde u spa, gde na bazen, naјbliži salon lepote, gde kupiti poklon, dobru knjigu, šta obići, muzeje, galerije, spomenike kulture, dobiti informaciju o skrivenim tajnama Pomoravskog okruga, manastiri i crkve u okolini, šta pogledati u bioskopu ili pozorištu, pozovite najbliži taxi, rezervišite putovanje u najbližoj turističkoj agenciji, treba vam obućar, vodoinstalater ili neki drugi majstor, sve informacije naći ćete na jednom mestu u „Pomoravskom vodiču“.

⭐ U aplikaciji „Pomoravki vodič“ naći ćete informacije i o proizvodnim i uslužnim preduzećima, njihovim adresamai i delatnostima.

⭐ Sistem funkcioniše na android telefonima, novije generacije, za ajfon telefone i sve ostale koji ne mogu da preuzmu aplikaciju na Google play prodavnici dostupan je sajt:

www.pomoravskivodic.rs

⭐ Sistem funkcioniše i na engleskom jeziku. Preuzimanje aplikacije je besplatno.