[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aleksinac.biz , Tekst i foto Dušan Stevanović

U holu Sportske hale Aleksinac održana je promocija muzike za buduću televizisku seriju  „ Nije to što misliš „ . Ova Tv serija počeće sa snimanjem početkom sledeće godine i biće prva ovakve vrste koju rade producenti van Beograda   , odnosno jedina do sada  koja se radi na jugoistoku Srbije , a da sa tim nemaju nikakve veze Beogradjani .

Ova televiziska serija imaće 11 serijala . Predugovori su potpisani sa 9 televizija , a očekuje se da se taj broj i znatno uveća kada se završi sa snimanjem serije .  Pilot emisija je već uradjena  i emitovana pred velikim brojem publike . Tematika je južnjački  mentalitet koji se prikazuje kroz razne likove u  jednom od mnogobojnih kafića malih gradova . Glavni lik je Petko radnik u  kafiću koji je samo , na prvi pogled feminiziran ali , daleko od toga , da je gej jer mu se , tek kasnije , u priči pojavljuje devojka koju on strasno voli i muškarci ga  , uopšte , ne interesuju . Zato se i serija zove „ Nije to što misliš „ .

Scenarista i koproducent je Saša Stanković  . Muziku je pisao Nikola Banković , član Teatro bend iz Aleksinca . Umetnički direktor i glumac je Bojan Diksi Cvetković .

Najveći deo serije snimaće se u Aleksincu ali će pojedini kadrovi biti snimljeni i  u Sokobanji , Ražnju i Surdulici .

U televiziskoj seriji će se pojaviti , pored glumaca iz Aleksinca i Kruševca , i Aleksinčani koji su već vrlo popularni glumci kao Andrija Šepetkovski , Fedja Stojanović , Olga Odanović , Biljana Nikolić – Žake , džez pevačica Nada Pavlović , folk pevačića Biljana Jeftić , Nebojša Minić solo gitarista i kompletna gupa Kerber  . Reditelj obog serijala je Marko Marinković iz Kuševca .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=aCstLJx7GT8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1SwpSpA_9-fQAXEoRMa20IjDD4Z06iyLxRwIOkRZMbw98lOJHLaYy_vb4″][/vc_column][/vc_row]