RAK JE OBIČNA GLJIVICA I LEČI SE SODOM BIKARBONOM

Kod ovakvih terapija nemate šta da izgubite! Bolnu realnost, sve češće pojave bolesti raka koju je gotovo svako iskusio, bedni kraj prijatelja ili poznanika, sve je to povezano s neuspesima službene onkologije.

“Mi moramo dokazati da je savremena onkologija nesposobna da odgovara na pitanja i potrebe onih koji su oboleli od raka i zbog toga je naša moralna i etička obveza da pokušamo da pronađemo pravo rešenje za najteže i najbolnije bolesti našeg vremena”, govori dr. Tulio Simoncini koji tvrdi da je rak obična gljivica (CANDIDA) koja se lako leči sodom bikarbonom.

Sodom bikarbonom leči se i kiselost organizma, što je još jedan od uzročnika raka.

Rak je gljivica

„Oko 100 godina stara, osnovna teorija o raku zasnovana je na hipotezi neispravnosti gena. Ovo stanovište podrazumeva da je rak intracelularni.

 

Međutim, s moje tačke gledišta, rak je gljivična infekcija, i jedan poseban ćelijski fenomen,“ napominje dr. Tulio Simoncini koji je napravio medicinsku revoluciju otkrićem da je obična candida ili gljivica uzrok raka, a leči se svima dostupnom sodom bikarbonom.

Candida (Kandida)

U biljnom svetu, karcinomi su uzrokovani gljivičnim invazijama, a može se reći da se ista stvar događa i u ljudskim bićima. Gljivice uvek sa sobom vuku tumor: nalaze se u in vivo i u post-mortem ispitivanjima. Međutim, naučnici veruju da se one razvijaju posle početka bolesti .

Moje mišljenje je da su one došle pre: one stvaraju rak, oslabe imunološki sistem i onda napadnu celi organizam. Svaka vrsta raka je uzrokovana gljivicama iz roda Candida, što je navedeno i u drugim istraživanjima, a histološki sastav je rezultat reakcije odbrane tkiva protiv invazije.

S vremenom tkivo postaje iscrpljeno i proizvodi samo nediferencirane (iste) stanice. Rak se može nazvati kao “otporni apsces (čir)”, gde se kolonije formiraju u centru i pokreću reakciju mnoštva ćelija svuda oko nje.

Soda bikarbona

Klasični anti-gljivični lekovi su nedelotvorni u lečenju tumora jer čvrste kolonije mogu biti napadnute samo na površini njihovog raspona i nakon prvog davanja leka one postaju otporne. Jaka infekcija je mnogo snažnija od jedne bakterije. Zato jednostavna gljivična infekcija može trajati večno.

„Ja sam jednostavno identifikovao tvari koje su u stanju da prodru u ove ogromne infekcije: za rak unutrašnjih organa to je soda bikarbona, a najbolja supstanca za eliminiranje raka kože je jod tinktura, naročito kada se širi.”

Postoje mnoge publikacije koje opisuju delotvornost natrijum-bikarbonata na rak, i zaključci u njima su uvek tačni jer pretpostavljaju intracelularne, ređe nego antifungalna akcije.

Tretman

„Moji postupci su lečili ljude 20 godina. Mnogi od mojih pacijenata su se oporavili u potpunosti od raka, čak i u slučajevima kada je službena onkologija odustala.

 

Najbolji način da se pokuša eliminisati tumor je da se dovede u kontakt s natrijum bikarbonat-om, što je bliže moguće, naprimer korištenjem oralne primene za probavni trakt, klistira za rektum, ispiranje za vaginu i matericu, intravenske injekcije za pluća i mozak, a inhalacija za gornje disajne puteve.

 

Grudi, limfni čvorovi i potkožne grudvice se mogu tretirati lokalnom perfuzijom. Unutrašnji organi mogu biti tretirani s natrijum bikarbonatom lociranjem pogodnih katetera u arterijama (jetre, pankreas, prostate, i udova) ili u šupljinama (na pluća ili peritoneum).Važno je lečiti svaki tip raka s pravom dozom.

Izvor Srpski dnevnik.com