Kod ovakvih terapija nemate šta da izgubite! Bolnu realnost, sve češće pojave bolesti raka koju je gotovo svako iskusio, bedni kraj prijatelja ili poznanika, sve je to povezano s neuspesima službene onkologije.

“Mi moramo dokazati da je savremena onkologija nesposobna da odgovara na pitanja i potrebe onih koji su oboleli od raka i zbog toga je naša moralna i etička obveza da pokušamo da pronađemo pravo rešenje za najteže i najbolnije bolesti našeg vremena”, govori dr. Tulio Simoncini koji tvrdi da je rak obična gljivica (CANDIDA) koja se lako leči sodom bikarbonom.

Sodom bikarbonom leči se i kiselost organizma, što je još jedan od uzročnika raka.

Rak je gljivica

„Oko 100 godina stara, osnovna teorija o raku zasnovana je na hipotezi neispravnosti gena. Ovo stanovište podrazumeva da je rak intracelularni.

 

Međutim, s moje tačke gledišta, rak je gljivična infekcija, i jedan poseban ćelijski fenomen,“ napominje dr. Tulio Simoncini koji je napravio medicinsku revoluciju otkrićem da je obična candida ili gljivica uzrok raka, a leči se svima dostupnom sodom bikarbonom.

Candida (Kandida)

U biljnom svetu, karcinomi su uzrokovani gljivičnim invazijama, a može se reći da se ista stvar događa i u ljudskim bićima. Gljivice uvek sa sobom vuku tumor: nalaze se u in vivo i u post-mortem ispitivanjima. Međutim, naučnici veruju da se one razvijaju posle početka bolesti .

Moje mišljenje je da su one došle pre: one stvaraju rak, oslabe imunološki sistem i onda napadnu celi organizam. Svaka vrsta raka je uzrokovana gljivicama iz roda Candida, što je navedeno i u drugim istraživanjima, a histološki sastav je rezultat reakcije odbrane tkiva protiv invazije.

S vremenom tkivo postaje iscrpljeno i proizvodi samo nediferencirane (iste) stanice. Rak se može nazvati kao “otporni apsces (čir)”, gde se kolonije formiraju u centru i pokreću reakciju mnoštva ćelija svuda oko nje.

Soda bikarbona

Klasični anti-gljivični lekovi su nedelotvorni u lečenju tumora jer čvrste kolonije mogu biti napadnute samo na površini njihovog raspona i nakon prvog davanja leka one postaju otporne. Jaka infekcija je mnogo snažnija od jedne bakterije. Zato jednostavna gljivična infekcija može trajati večno.

„Ja sam jednostavno identifikovao tvari koje su u stanju da prodru u ove ogromne infekcije: za rak unutrašnjih organa to je soda bikarbona, a najbolja supstanca za eliminiranje raka kože je jod tinktura, naročito kada se širi.”

Postoje mnoge publikacije koje opisuju delotvornost natrijum-bikarbonata na rak, i zaključci u njima su uvek tačni jer pretpostavljaju intracelularne, ređe nego antifungalna akcije.

Tretman

„Moji postupci su lečili ljude 20 godina. Mnogi od mojih pacijenata su se oporavili u potpunosti od raka, čak i u slučajevima kada je službena onkologija odustala.

 

Najbolji način da se pokuša eliminisati tumor je da se dovede u kontakt s natrijum bikarbonat-om, što je bliže moguće, naprimer korištenjem oralne primene za probavni trakt, klistira za rektum, ispiranje za vaginu i matericu, intravenske injekcije za pluća i mozak, a inhalacija za gornje disajne puteve.

 

Grudi, limfni čvorovi i potkožne grudvice se mogu tretirati lokalnom perfuzijom. Unutrašnji organi mogu biti tretirani s natrijum bikarbonatom lociranjem pogodnih katetera u arterijama (jetre, pankreas, prostate, i udova) ili u šupljinama (na pluća ili peritoneum).Važno je lečiti svaki tip raka s pravom dozom.

Izvor Srpski dnevnik.com