SELAM GORE, BUJRUM DOLE, ŠTA ŽENE VOLE ? !

Foto Zlatko Petrović

Mit da žene traže visokog, snažnog i zgodnog princa na belom konju često može da učini da se muškarci osećaju obeshrabreno, ali za tim nema potrebe.

Slažemo se da je fizički izgled veoma važan i da ćete imati više uspeha sa ženama ako izgledate lepše, ali nije sve u fizičkoj lepoti. Iako možda zgodan muškarac može lakše da privuče ženski pogled, postoji mnogo drugih muških karakteristika koje žene više privlače.

Predstavljamo vam 10 stvari koje privlače žene više od fizičkog izgleda.

10.  Kada muškarac voli decu

Budimo realni, ova osobina može vam pomoći samo ako žena takođe voli decu. Pošto postoje žene koje ne vole i ne žele decu, kod njih vam ova osobina neće pomoći. Ipak, većina žena voli kada vidi muškarca koji voli i ume sa decom. To je stvar psihologije. Žena žele da se jednog dana osete kao ponosne majke, a muškarac koji voli decu, pravi je čovek za njih.

09. Smisao za humor

Smisao za humor je definitovno karakteristika koje sve žene traže u muškarcu. Ni izgled Breda Pita neće vam pomoći ako ste dosadni i nezanimljivi. Žene vole da se smeju i vole zabavu, a ako pored sebe imaju duhovitog muškarca koji im to može pružiti u svakom trenutku, onda je to dobitna kombinacija.

08. Samopouzdanje

Ne morate biti prelepi da biste imali samopouzdanje. Žene vole muškarce sa samopouzdanjem koji su sigurni u sebe i u svoju muškost. Oni znaju sami da donesu odluku i veoma su sigurni i borbeni u tome što rade, a ženama je to neverovatno seksi.

07. Pozitivno, optimistično mišljenje

Niko ne voli pesimiste i ljude sa negativnim viđenjem na svet. Optimisti su druga priča, oni su veseli i uvek sa smeškom gledaju na svaku prepreku i problem. Žene traže upravo to, čoveka koji će sa njima pozitivno prelaziti preko svih prepreka.

06. Sposobnost “slušanja”

Svaki muškarac zna da sluša, ali žene traže onog koji “sluša” ženu. Kada kažemo da muškarac sluša, to ne znaći da on treba da prati svaku komandu koja mu žena naredi. Žene traže savršenu komunikaciju sa muškarcima, a muškarac koji sluša savete, mišljenja i probleme svoje lepše polovine siguran je pobednik.

05. Sređen i uredan muškarac

Žene vole da se sređuju i da u svakoj prilici budu u najboljem izdanju, a to očekuju i od svoje jače polovine. Muškarac ne mora biti lep da bi bio sređen i uredan. Redovno šišanje, sređivanje brade, peglanje odeće, mirisni parfemi i mnogo toga mogu učiniti da žene “odlepe” za vama.

04. Poštovanje

Poštovanje je definitivno jedan od najbitnijih faktora za uspešan odnos. Uzajamno poštovanje je ključ svega. Ne postoji žena koja ne želi muškarca koji će je ceniti i poštovati. Ovo može biti vaša najjača karika. Ako jasno uspete da pokažete devojci da ste muškarac koji će je poštovati, imaćete veliku šansu da osvojite njeno srce.

03. Ambicija

Žene vole uspešne muškarce, to je jednostavno tako. Muškarac koji nema ambicije i ne želi da postigne nešto u svom životu, možda bude dobar dečko na par meseci, ali žene definitivno neće želeti da provedu ostatak života sa njim. Dakle, ambicije su glavna stvar. Ako jasno pokažete ženi da radite na sebi i da imate svetlu budućnost, sigurno ćete probuditi žar u njenom srcu.

02. Romantika

Svo znamo da je romantika najjača moć koju muškarac može da upotrebi na ženi. Žene jednostavno imaju slabost prema romantičnim stvarima. Ali glavna poenta nije biti samo romantičan. Slažemo se da je divno davati bukete ruža, bombonjere i svirati pesmice ispod balkona, ali žene hoće da vide da je vama stalo do njih. Dovoljno je da im pokazujete pažnju, da ih redovno zovete i one će shvatiti vašu jasnu poruku.

01. Zdravlje

Pušite, pijete i jedete lošu hranu, to vam sigurno neće pomoći da osvojite ženska srca. Žene vole zdrave muškarce. Nije strašno popiti piće s vremena na vreme, ali ako vam je to glavna zanimacija, žene će vas jednostavno zaobići. Takođe, morate voditi računa o treningu. Nećete biti zdravi ako samo pravilno jedete, morate trenirati i imati zdravo telo. Žene koje žele decu, najviše će gledati ove osobine, jer neće želeti decu sa nezdravom osobom.

Tekst muški magazin.rs , Foto Zlatko Petrović , sada beogradski „penzos“ , nekada narodni poslanik,i dudogodišnji odbornik Opštine Aleksinac napravio je ove fotografije putujući „negde daleko“ .