SKANDALOZNO: DIREKTOR BOLNICE PREKINUO “ SEX TERAPIJU „

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević zatekao je ovog vikenda, tokom noćnog nenajavljenog obilaska ove zdravstvene ustanove, medicinsku sestru sa Neurologije u ljubavnom zanosu sa svojim ljubavnikom i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak, potvrđeno je Leskovačkim vestima.

Ljubavnik, inače iz Bobišta, nije upošljenik bolnice, a njega je četrdesetogodišnja medicinska sestra „privela“ na svom radnom mestu, navodeći ga da glumi bolesnika, čime je teško prekršila radnu disciplinu

Direktor je medicinsku sestru i njenog obnaženog ljubavnika u ljubavnom zanosu zatekao u jednoj od kancelarija u toku radnog vremena što ga je, tvrde nam očevici, vidno uznemirilo i šokiralo.

Moram da priznam da nisam očekivao baš takvu jednu scenu. Bilo mi je jako neprijatno – kaže nam direktor Dimitrijević i potvrđuje događaj od pre dve noći.

Otkriveni skandal je istog trenutka ljubavnike dao u beg.

Ljubavnik se od sramote najpre prekrio ćebetom preko glave, iako su mu „sevale“ genitalije, pa je tako obnažen počeo da beži. U podrumu, gde se kasnije sakrio, golog su ga pronašli radnici obezbeđenja, misleći da je u pitanju provalnik – prepričava nam dobro obavešten izvor noćnu situaciju o kojoj danas bruji cela bolnica.

Posramljena medicinska sestra je već danas „pobegla“ na bolovanje, nakon što joj je jasno stavljeno do znanja da će protiv nje biti pokrenut disciplinski postupak i mogući otkaz.

Izvesno je da posle ovog slučaja nikome više neće pasti na pamet da vodi ljubav u bolnici, za koju se u gradu i glasno priča da to nije prvi slučaj.

leskovačke vesti.rs