TUČA U ALEKSINAČKOM SUDU !

Pišu Južne vesti , Autor Lj.F , A.S

Da su se dvojica Aleksinčanina koji su u sporu potukli nakon ročišta u sudu, i to u zgradi suda, potvrđuje advokat jednog od njih. Policija je reagovala i utvrđeno je, kako kažu, da nema elemenata krivičnog dela, već svima koji su učestvolali sledi prekršajna prijava.

Advokat Alit Amzić priča da je na njegovog klijenta Vladimira Pavlovića nasrnula druga strana, sa kojom je već 2 godine u više sporova.

Danas oko 14 sati u Osnovnom sudu u Aleksincu nakon suđenja, ispred sudnice broj 22 napadnut je Vladimir Pavlović iz Aleksinca, koji je u svojstvu tuženog pristupio na ročište. Napao ga je pesnicama u glavu tužilac S. P. iz Aleksinca koji ga tuži u skoro 5, 6 predmeta, a sve zbog događaja od pre 2 godine (bager u dvorištu) – kaže Amzić.

Iako su, kako kaže, kamere sve zabeležile tužilac je procenio da nema elemenata krivičnog dela, a to potvrđuju i u policiji, ali ceo događaj opisuju kao tuču dvojice Aleksinčana.

Policija je odmah izašla na lice mesta, u zgradi Osnovnog suda. Obavešteno je tužlaštvo koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, već da se podnese obostrana prekršajna prijava iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – kažu u policiji.

Advokat Amzić kaže da je obezbeđenje reagovalo kasno i da je njegov klijent zadobio lake telesne povrede, kao i da su u toku pregledi kod specijaliste.