LEK ZA KORONU , KONAČNO PRONADJEN , NIJE VIRUS , VEĆ BAKTERIJA !!!

Lek za koronavirus napokon pronađen u Italiji!!!!!

Italijanski lekari nisu poštovali globalni zakon SZO o zdravstvu, koji ih poziva da ne obavljaju obdukciju umrlih od koronavirusa, i otkrili su da to NIJE VIRUS, već BAKTERIJA koja uzrokuje smrt! Ona dovodi do stvaranja ugrušaka u krvi i smrti pacijenta.

Tako Italija već pobeđuje tzv. Covid-19, koji nije ništa drugo do “uobičajena intravaskularna koagulacija” (tromboza).

“A način na koji će se nositi s tim, to jest njegovim lečenjem, jesu” antibiotici, protuupalni lijekovi i antikoagulansi. ” Prije svega – ASPIRIN…

Ovu senzacionalnu vijest za cijeli svijet priredili su italijanski lekari obdukcijom pacijenata, sa uzrokom smrti koju je proizveo Covid-19.
“A ipak, prema italijanskim ustanovama i jedinicama intenzivne njege, nikada nisu bili potrebni.”

🔷 Sada je u Italiji započela promena protokola lečenja!!! SZO je identifikovao i uklonio globalnu pandemiju ITALY COVID 19!?  Lek je već bio poznat, ali SZO nije to prijavila Kinezima ??

 

Izvor: ITALY, Ministarstvo zdravlja!

Ovo je vrsta bakterije … koja, pojačana 5G elektromagnetskim zračenjem, izaziva upalu i hipoksiju!!!

Sada ćete morati učiniti sledeće:
Uzmite aspirin 100 mg i apronax ili paracetamol. Zašto??? Jer je dokazano da Covid-19 zgušnjava krv, podsticajući razvoj tromboze kod ljudi. Jer krv nije zasićena kiseonikom.
Krv se zgušnjava, protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može disati i brzo umire!!!

U Italiji su lekari prekršili protokol preporuka SZO i obavili obdukciju leša koji je umro od Covid-19 … Otvorili su telo, ruke, noge i ostale delove tela i shvatili da su se vene proširile i zgrušavale krv, da su sve vene i arterije pune krvnih ugrušaka koji ometaju normalan protok krvi, prevozeći kiseonik  do svih organa, uglavnom do mozga, srca i pluća, a pacijent na kraju umre…
Već znajući ovu dijagnozu, Italijansko Ministarstvo zdravlja odmah je izmenilo protokole lečenja protiv Covid-19 … I počelo je propisivati ​​100 mg. aspirina i apronaksa svojim zaraženim pacijentima!!!

Rezultat: pacijenti su se počeli oporavljati i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja puštalo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

Znamo da su sve vlade sveta dužne provoditi preporuke SZO-a, ali Italija je prekršila normu i pravila… sada je protiv SZO. …Masovne tužbe će se podizati širom sveta, zbog prikrivanja toliko smrtnih slučajeva i kolapsa stanovništva mnogih zemalja sveta …

I svi će sada shvatiti i razumeti zašto je izdata naredba da se odmah zakopaju tela bez otvaranja, i označiti ih kao visoko zagađujuće. ..
U našoj je moći nositi istinu i nadati se da ćemo spasiti mnoge živote ….u budućnosti!

To je razlog zašto antibakterijski gel deluje, i hlor-dioksid …

Cela PANDEMIJSKA PSIHOZA je bila potrebna jer svetska vlada u senci želi vakcinisati i implantirati čip kako bi ubila mase, kontrolisati  stanovništvo i smanjila ukupnu svetsku populaciju.

Izvor domaćizadatak.info