TV SUPER D+ : ALEKSINČANI ZASLUŽUJU JOŠ JEDAN „SVETOFOR“

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst, dron,kamera, režija , you tube aleksinac biz (pritisnite „prati“ , subscribe )

Juče je u Aleksincu boravio Andrej Popov , regionalni rukovodilac Svetofora , jednog od najvećeg lanca prehrane u Srbiji . Novinar TV Super D+ i portala aleksinacbiz.com iskoristio je priliku da napravi kraći intervju sa osvrtom na aleksinački kraj . Gospodin Popov je jako zadovoljan radom maketa Svetofor koji se nalazi na Žitkovačkom putu , a na naše pitanje , da li razmišljaju da otvore još jedan market Svetofor , odgovorio je potvrdno .

  • Zašto da ne . Potrebno je , samo , da nam neko ponudi lokaciju na suprotnom delu Aleksinca, najmanje površine od 1.000 kvadrata i dovoljne visine zbog lagerovanja robe – rekao je Popov .

Prema našim procenama , to bi bila lokacija prema Aleksinačkom rudniku koja bi obuhvatila stanovnike Logorišta , Aeksinačkog rudnika ,Bobovišta , Rutevca , Vukašinovca , Deligrada , Ražnja , kao i stanovnike sa Banjskog druma , odnosno svih sela prema Sokobanji .

U zvaničnom razgovoru pred kamerama rukovodilac Popov nam je pričao i o tome , zašto je ruska kompanija otvorila svoje markete baš u Srbiji , da li je srpsko tržište zahtevno ali i zahvalno , kao i o planovima za budućnost , dok je Aleksandra Filipović , inače direktor marketa u Aleksincu govorila , izmedju ostalog i kakvi su Aleksinčani kao kupci i šta najviše kupuju ?

Više u svemu pogledajte u prilogu Tv Super D+koji se nalazi na početku teksta . ( you tube aleksinac biz)