U DERBIJU MORAVICA POBEDILA ŠARBANOVAC SA 4 3

Tekst i foto Dušan Stevanović

U derbiju 13- tog kola Zone Istok, Moravica je u Subotincu pobedila Šarbanovac sa 4 3 , dok je Rudar izgubio u Negotinu od Hajduk Veljka sa 2 0 . Bukovik iz Ražnja je deklasirao ekipu Svrljiga sa 5 0 .

Zaplanjac je i dalje prvi sa 32 boda, dok Bukovik i Moravica dele drugo i treće mesto sa 24 boda. Rudar je ostao na 12- tom mestu sa 13 bodova. U narednom kolu Rudar dočekuje Naša krila, Moravica gostuje u Svrljigu, dok Bukovik ide u Zaječar na megdan Hajduk Veljku.

U Nišavskoj okružnoj ligi, Sloga iz Kormana izgubila je u Kočanu od Radničkog sa 7 0, Palilula iz Aleksinca izgubila je u Čapljini sa 4 1, Jedinstvo iz Grejača pobeilo je u Žitkovcu sa 0 4, Crvena Zvezda iz Gornjeg Ljubeša pobedila je Moravac iz Čečine sa 3 1 .

Palilula je pala na 6- to mesto i ima 23 boda, Jedinstvo je na 8- om mestu, a Crvena Zvezda je 9- ta. Sloga zauzima 13-to mesto , dok je Morava iz Žitkovca i dalje poslednja.

U 12- tom kolu Opštinske lige Aleksinac, Napredak iz Aleksinca je pobedio Polet iz Vitoševca sa 6 2 iako su Vitoševčani pružili snažan otpor u prvom poluvremenu koje se završilo 2 2 , dok je vodeći Napredak iz Krušija pobedio Jedinstvo iz Bobovišta sa 4 1 ( 3 1 ) .