VIDEO : MORAVA „PREGAZILA“ SVRLJIG

www.aleksinacbiz.com ,  Dušan Stevanović tekst i kamera , you tube aleksinac biz (pritisnite „PRATI“ , SUBSCRIBE)

U 19 kolu fudbalske lige Zona “ Centar “ , Morava iz Žitkovca je napravila veliko iznenadjenje i pobedila ekipu Svrljiga , u Svrljigu sa 0 : 3  .

Utakmica je bila prava prvenstvena i  borbena na obe strane jer su se sastale treća i četvrta ekipa na tabeli .

Morava je imala šansu još u 1 minutu , kada je dosudjen jedanaesterac za gostujuću ekipu ali je Dušan Lazarević pogodio stativu .

U 56 minutu dosudjen je drugi penal za Moravu jer je u šesnestercu Svrljiga načinjen faul nad Bogdanovićem . Ovog puta Jaanković je bio siguran sa 11 metara i doveo Moravu u vodjstvo od 1 : 0

Na drugi gol se nije dugo čekalo . Lazarević je  uposlio Cvetkovića koji je majstorski poslao loptu  u  suprotan golmanov  ugao .

U finišu utakmice Morava iz Žitkovca je postigla i treći gol . Strelac je bio Mihajlo Cvetković na dodavanje Ristića .

  • Moram da čestitam domaćoj ekipi na fer plej i korektnoj igri i da kažem da smo celu utakmicu bili bolji i zasluženo pobedili .

Čestitam mojim momcima na borbenosti i disciplini u igri i hrabrosti koju su pokazali na terenu  .  Napravili smo dobru hemiju u ekipi i  po lošem vemenu uspeli da upišemo vredne bodove iz Svrljiga…Zasluga za ovu pobedu pripada svim igračima – rekao je trener Morave, Aleksandar Zemljak .

U narednom kolu Morava dočekuje ,u Žitkovcu , ekipu Malošišta .

BONUS VIDEO : ULAZAK MORAVE U VIŠI RANG