VIDEO : OTVORENA PRVA , “ GRADSKA PLAŽA “ U CENTRU GRADA ! ?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst i kamera , you tube aleksinacbiz ( pritisnite „ PRATI „ , SUBSCRIBE )

Nakon kupališta Brvče na Moravici , gde su se nekada ranije ,  kupali rodjeni Aleksinčani kod Visećeg mosta , za vreme Vašara „ Petrovdan „ otvorena je nova ,  prva , doduše ilegalna ,kupališna plaža. Ekipa Tv Laser pošla je na Vašar da snimi dogadjaje u tom najzanimljivijem delu grada ali prelazeći most primetila je i da je otvorena prva kupališna plaža . Sasvim neplanirano  snimljeni su kadrovi jedne starije žene koja se brčkala u Moravici i 3  mala dečaka koji su vadili stare šerpe i mulj iz korita . Na obali je bio konj otkačen od taljiga  koji je  pasao travu , a bela pudlica se igrala oko njih . Prava idila za neki holivudski film .

Nakon snimanja iz 3 perspektive , žena nam je prišla i rekla .

Ako ste snimili .baš mi je drago .Ja sam iz Niša i tamo radim u gadskoj Upravi . U Aleksinac sam došla ,sa mužem , na vašar da prodajemo ribarski pribor . Muž je ostao na tezgi , a ja sam došla da se malo rashladim po ovoj vrućini  . Pa , gde će bre , žensko 3 dana bez kupatila – kaže Nišlika koju namerno nismo hteli da pitamo za ime i prezime .

A , možda je i trebalo jer možda će tu  , nekada i biti velika kupališna plaža , pa bi po njenom imenu mogla da nosi ime  . Sada , kada budu krenuli veliki brodovi Južnom Moravom , kako je ranije planirano ,  do Vardara i Aleksinac postane luka , prirodne lepote Aleksinca će biti neiscrpne ,  samo ih treba iskoristiti .

Mišljenje dermatologa , odnosno kožnog lekara još uvek nismo dobili .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=CxQ84ivqYEc“][/vc_column][/vc_row]