KURIR, V.NOVOSTI , ALO I OSTALI SRPSKI MEDIJI PRENELI INTERVJU SA GENERALOM PAVKOVIĆEM OD PORTALA ALEKSINAC BIZ

www.aleksinacbiz.com , Redakcija

Gotovo svi srpski mediji preneli su intervju sa generalom Pavkovićem koji je nedavno objavio naš sajt i you tube kanal aleksinac biz . Ovaj intervju o bombardovanju Aleksinca očigledno je pobudio veliko interesovanje medju čitaocima u Srbiji , a mnogi su želeli i da vide , kako general Pavković , posle toliko vremena , izgleda u finskom zatvoru sa 78 godina .

Za sve one koji su propustili priliku da vide i čuju generala Pavkovića i njegovu izjavu „Da li je Aleksinac bombardovan zbog njega , redakcija portala eleksinacbiz.com i Tv studia „DAR-MAR“ , reprizira ovu emisiju . Prilog možete pogledati na vrhu teksta .

Ovo je samo jedan od kraćih delova iz intervjua sa generalom Pavkovićem . Ceo intervju u trajanju od 2 sata koji je snimljen u finskom zatvoru biće naknadno emitovan , nakon montaže .

Napomenimo , da je u tom interjuu , General Pavković govorio o 5. oktobru , o njegovom odnosu sa Miloševićem. Imamo i izjavu o pokojnom premijeru Djindjiću , nesuglasicama sa Koštunicom . Zatim , vrlo bombasta izjava , na pitanje „Da li treba uvesti vojni rok u Srbiji“ i još mnogo toga …