ТВ СУПЕР Д+ ПОСЕТИЛА ОШ.“ЉУПЧЕ НИКОЛИЋ“

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović autor , you tube aleksinac biz , ( pritisnite „zaprati“ , subscribe)

Ученици Основне школе „Љупче Николић“ из Алексинца опростили су се од старе године уз представу драмске секције „Деда Мразове кочије“ коју су припремили са наставницом српског језика, Лидијом Станковић. Играли су 3 представе у два дана (28. и 29. децембар 2023), за све ученике млађих разреда, али и за драге госте из ПУ „Лане“. Били су на висини задатка, Деда Мраз је спашен од злих вештица, сва добра деца ће ипак добити поклоне, а победили су знање и другарство.

Пред Нову година и распуст, ученици су се препустили празничним чаролијама. Правили су украсе, од разних материјала: теста, папира, дрвета, пластике, гипса и китили папирне јелкице. Све у свему било је прелепо празнично расположење. Наравно да није изостало и мало учења. Научили су неколико појмова на енглеском језику, које су увежбавали кроз групну видео игру .

За регионалну телевизију ТВ Супер Д+ која се види на подручију целе Србије ,говорили су измедју осталог и наставница Лидија Станковић као и ВД директор Александар Ранђеловић

Бонус видео је на почетку текста